Programma

Dit najaar is het weer zover! De negende editie van Tour du ALS vindt plaats op zaterdag 11 september 2021 en we zijn hard bezig om een volledig programma aan jullie te presenteren. Meer informatie en details volgen dus snel.

De belangrijkste programma onderdelen zetten we vast op een rij: 

  • Vrijdag 10 september: ophalen startbewijzen en de patiëntenbijeenkomst (locaties volgen)
  • Zaterdag 11 september: start van Tour du ALS 2021.
    De exacte starttijden per discipline worden t.z.t. bekendgemaakt. De startlocatie is in het centrum van Malaucène op het marktplein (adres: Cours des Isnards Malaucène, Cours des Isnards- Google Maps)
  • Zaterdag 11 september: finish Tour du ALS 2021 en eindfeest.
    Meer details volgen later.

Deelnemersbijeenkomst

Op zaterdag 26 juni organiseert Stichting ALS Nederland een deelnemersbijeenkomst. Tussen 10 en 12 uur praten de organisatoren van Tour du ALS jullie bij over het programma op de eventdag, de routes en randprogrammering. Er is uiteraard volop ruimte voor vragen en gelegenheid om met de andere deelnemers kennis te maken. We gaan er voor nu vanuit dat dit een digitale bijeenkomst wordt. Tijdens deze digitale bijeenkomst bekend maken hoe de kleding bij de deelnemers terecht komt. Mochten we toch fysiek bij elkaar kunnen komen, dan wordt de kleding na afloop uitgedeeld. Meer informatie volgt. 

Transport fietsen

2RIDE.nl, ofwel Sjors Kloosterman, is al sinds jaar en dag betrokken Vriend van de Tour du ALS. 

Is het lastig om je eigen fiets mee te nemen naar Frankrijk? 2RIDE.nl biedt je de volgende oplossing:
Je zorgt dat je eigen fiets voor 6 september 2021 bij ons in Breda, op afspraak, is bezorgd en wij nemen je fiets mee voor € 25,00 naar de Mont Ventoux en terug naar Breda na afloop. Vanaf dinsdag 14 september 2021 kun je dan je fiets weer ophalen in Breda op afspraak.

Heb je nog vragen of wil je hier meer over weten, mail ons dan gerust met je vraag via info@2ride.nl of bel +31(0)6-54730197

Klimclinics in Limburg

Doe jij op 11 september mee aan de Tour du ALS en wil jij optimaal voorbereid aan de start verschijnen? Meld je aan voor één van de clinics die de komende periode worden georganiseerd door Peter Beckers in Limburg.

Accomodaties

Ben je nog op zoek naar een accomodatie in de buurt van de Mont Ventoux? Op deze pagina delen wij een aantal tips met je.

Routes

Bij je deelname kan je kiezen of je de Mont Ventoux al fietsend, hardlopend of wandelend wil beklimmen. Ook kun je zelf bepalen hoe zwaar je de uitdaging wil maken. Daarom hebben we verschillende routes samengesteld.

Lees hier meer over de routes